Om tycke och smak bör man ej tvista

Festkyckling

Fyra portioner

1 grillad kyckling
100 g smör
3 dl grädde
2 msk grönpeppar
2-3 msk fransk senap
2 msk soja

Observera att denna maträtt tar två dagar att bli färdig. Det är dock mödan värd!

Skinna kycklingen och lägg den i små bitar i en ugnsfast form. Blanda smält smör, grädde, lätt stött peppar, senap och soja i en kastrull. Sjud upp! Slå över kycklingen.

Låt stå till nästa dag!!

Grädda i ugn 200° i cirka 30 minuter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: