Om tycke och smak bör man ej tvista

Två portioner

1 paket renskav
1 gul lök
ca 80 gram svamp (murklor)
2 dl grädde
2-3 tsk senapspulver
2-3 tsk socker
salt
peppar

Bryn svampen i lite smör eller olja och tillsätt den hackade löken. Låt bryna några minuter. Häll över svampen och löken i ett kärl. Bryn renskaven och dela köttet efterhand med en gaffel så att det blir jämnt brynt. Lägg tillbaka svampen och löken i stekpannan med renskaven. Salta och peppra. Servera.

Senapsgrädde
Grädden vispas med senapspulver och socker. Serveras som tillbehör eller alternativt slå i senapsgrädden i stekpannan och låt koka någon minut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: