Om tycke och smak bör man ej tvista

Viltskav med Tagliatelle

Tre till fyra portioner

1 paket viltskav, á ca 250 g
1 gul lök
1 msk margarin
1 burk (200 g) champinjoner
60-70 g ädelost
salt
2 msk svartvinbärsgelé
4 portioner Tagliatelle (gärna grön)
2 dl Crème Fraiche

Fräs viltskavet i matfett. Skala och hacka löken grovt. Låt champinjonerna rinna av. Lägg lök och champinjoner i grytan och låt det fräsa med en stund. Sätt till Crème Fraiche och smula ner ädelosten. Låt puttra sakta några minuter. Smaka av och blanda försiktigt ner gelén.

Servera med nykokt Tagliatelle och en fräsch sallad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: