Om tycke och smak bör man ej tvista

Gino

riven vit choklad (1 dl per portion)

skivade färska eller djupfrysta jordgubbar
skivade bananer
skivad skalad kiwi
björnbär
mandarinklyftor

eller vadhelst i frukt eller bär du har hemma

vaniljglass

  1. Beräkna en dl riven vit choklad/person. Riv gärna chokladen i god tid innan och låt den torka en stund så blir den extra krispig vid gratineringen.
  2. Lägg frukten i botten av en ugnsfast form. Strö över chokladen och grilla/gratinera i het ugn tills chokladen fått färg.
  3. Servera genast med vaniljglass.

Tips! Som dessertvin passar ”Commandoria St. John” bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: