Om tycke och smak bör man ej tvista

4 portioner

4 dl couscous
4 dl hönsbuljong
4 kycklingfiléer, ca 500 g
1 – 2 purjolökar
2 vitlöksklyftor
smör
2 dl apelsinjuice
3/4 dl sweet chilisås
1 hönsbuljongtärning
1 tsk japansk soya
2 dl matlagningsyoghurt
salt

  1. Koka upp buljong och rör i couscous. Lägg på locket och ställ kastrullen åt sidan i ca sex minuter.
  2. Skär kycklingfiléerna i tärningar och purjolök i strimlor. Skala och hacka vitlök.
  3. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Fräs vitlök och purjolök. Tillsätt juice, sweet chilisås, buljongtärning, soya och kyckling. Låt koka några minuter.
  4. Ta pannan från värmen och rör i hälften av yoghurten. Smaksätt med salt.
  5. Rör couscousen fluffig. Servera med kycklingen och resten av yoghurten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: