Om tycke och smak bör man ej tvista

1/2 ljust bröd
1 dl olja
1-2 krossade vitlöksklyftor
1/2 tsk salt

Jättegoda till heta soppan!

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Skär av kanterna på brödet. Skiva brödet och skär skivorna i 1,5 cm stora tärningar.
  3. Häll olja i en långpanna. Rör i vitlök och salt. Tillsätt brödtärningarna och rör om. Sätt in pannan mitt i ugnen och rosta tills brödet har fått fin färg och är torrt. Vänd tärningarna ett par gånger under tiden. Krutongerna är goda både varma och kalla.
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: