Om tycke och smak bör man ej tvista

Viltskav med cider

2 personer

1 pkt viltskav
1 dl cider
1 gul lök
5-6 enbär
2 dl grädde
2 dl vatten
salt
peppar

  1. Bryn viltskaven och den hackade löken i en stekpanna. Salta och peppra.
  2. Lägg i de krossade enbären. Tillsätt vatten och cider. Låt koka tills bara lite vätska återstår.
  3. Slå över grädde och koka tills såsen får önskad konsistens.
  4. Servera med ris eller potatismos. Jag åt det hela med fläderblomsgelé.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: