Om tycke och smak bör man ej tvista

4 portioner

500 g fläskfilé
1 röd paprika
1 msk smör- och rapsolja
1/2 tsk salt
2 dl lätt crème fraiche
1/2 tsk grovmald svartpeppar
1/2 tsk stött grönpeppar
1 dl cornochons
1 dl syltlök

  1. Skär fläskfilén i skivor. Kärna ur och strimla paprikan.
  2. Bryn köttet i smör- och rapsoljan i en stekpanna. Salta. Tillsätt paprikan och låt den fräsa med.
  3. Rör i crème fraiche, peppar, cornochons och syltlök. Låt koka under lock 2-3 minuter.
  4. Till detta serverade jag en risotto.

Källa: Arla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: