Om tycke och smak bör man ej tvista

Enbärskryddad renskav

Två portioner

1 paket djupfryst renskav, á ca 250 g
1 gul lök
smör
1/2 tsk salt
1/2 krm svartpeppar
1 msk senap
1 msk tomatpuré
4-5 krossade enbär
2 dl Crème Fraiche

Tina renskaven. Hacka löken. Bryn kött och lök i smör i en stekpanna. Tillsätt salt, peppar, senap, tomatpuré, enbär och Crème Fraiche. Låt koka cirka 5 minuter.

Servera med stekt klyftpotatis eller ris.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: